17 maj 2019
19:00

Mossens BK/IF Mölndal Fotboll

Referat: Älvängens IK - Mossens BK/IF Mölndal Fotboll

Möte med en av toppkonkurrenterna och det kändes på förhand att det var en ödesmatch, en förlust och seriesegern skulle då vara mycket långt borta. Regn och gräs är en härlig kombination, men det tycker nog inte alla lag vi möter.
Matchen börjar på bästa tänkbara sätt, mål direkt i inledningen och sen rullade det på. Efter 14 minuter står det smått otroliga 6-0 och det är en utspelning som heter duga, motståndarna var helt klart tagna på sängen eller kvar i bilarna.
Efterhand jämnar matchen ut sig och givetvis kan man inte spela en sån tempofylld fotboll i 90 minuter, men det var ändå totalt sett 90 riktigt stabila minuter. Idag jobbade alla tillsammans och det var segerkonceptet i kombination med fina omställningar plus att vi satte i stort sett alla målchanser i början på matchen.
Idag var alla på topp och då blir det så här bra resultat, nu gäller det att bevara detta framöver!

ÄIK-Mossens BK/IF Mölndal 9-1 (6-0)
Mål: Julia Svennblad 5, Ebba Sporrong 1, Ida Eklund 1, Sofia Marainen 1, Stella Abrahamsson 1